Bevoegd docentBijlesBijles AlkmaarNatuurkunde bijlesNatuurkunde docentWiskunde bijlesWiskunde docent

Welkom bij Bètabooster!

Natuurkunde en Wiskunde bijles in Alkmaar en omgeving.

De ervaring leert dat werken in een privéles of in duo’s de hoogste leeropbrengst geeft. Naast de meestal gekozen privélessen geeft Wouter soms ook aan duo’s les. De ene leerling kan in dan een opgave proberen, terwijl de ander over hetzelfde onderwerp uitleg krijgt. Daarnaast leert de leerling ook van de valkuilen van de ander. Dit is in een reguliere schoolklas, met soms meer dan 30 leerlingen niet meer goed mogelijk, doordat er weinig tijd is voor individuele aandacht van de docent en er veel afleiding is. Bij Bètabooster staat Wouter direct voor je klaar als je vastloopt! Een groepje groter dan 2 personen is in overleg ook mogelijk.

Dus heb je in jouw klas of tijdens je studie een gezamenlijk struikelblok, stel dan een miniklasje samen en we pakken jullie probleem samen aan en geven een Boost aan jouw begrip!

Samen maken we een plan van aanpak, zodat we ruim voor het proefwerk of examen voldoende oefenen met de stof. We sturen hierbij zoveel mogelijk aan op hetgeen dat op de toets gevraagd zal gaan worden, en vragen hierbij indien nodig ook extra oefenmateriaal van de school of vervolgopleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *