Examentraining

Examen training Natuurkunde voor Havo & VWO

In de meivakantie geeft Betabooster intensieve examentrainingen natuurkunde in het centrum van Alkmaar.Wil je de examenstof nog eens goed herhalen en de fijne kneepjes onder de knie krijgen van het optimaal aanpakken van de examenvragen, dan ben je bij Betabooster aan het juiste adres.Als enige in Alkmaar biedt Betabooster examentrainingen Natuurkunde aan voor zowel Havo als VWO.

Aan de hand van oude examenvragen nemen wij de verschillende examenonderwerpen door en oefenen wat getest gaat worden, namelijk het optimaal maken van dit soort vragen! 

 Met als kapstok deze examenvragen, herhalen we in een intensieve training van 2 dagdelen ook de theorie nog eens grondig. Dit laatste zetje kan misschien net het verschil maken, dus meld je aan

 

HAVO

Examentraining Natuurkunde

Data

1 & 2 Mei of 3 & 4 Mei

Tijd

09:00-13:00

Kosten

250€  voor 8 uur training in 2 ochtenden

 

VWO

Examentraining Natuurkunde

Data

1 & 2 Mei of 3 & 4 Mei

Tijd

14:00-18:00

Kosten

250€  voor 8 uur training in 2 middagen

In de week van 29 april worden 1 of meerdere trainingen gegeven, afhankelijk van de belangstelling. Bij een groepsgrootte van minimaal 4 studenten gaat de training door. Bij een te kleine groepsgrootte krijg je uiterlijk 1 week van tevoren bericht.

De kosten voor de examentraining bedragen 250€ per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, limonade, en wat lekkers. Kosten voor de training dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training per mobiel betaalverzoek te zijn voldaan. De examenvragen inclusief uitwerkingen krijg je uiteraard mee naar huis.

Dus op zoek naar een stevige examentraining in de meivakantie? Meld je dan zsm aan via Whatsapp (0655520847) of via info@betabooster.nl.