Docent

Docent Wiskunde en Natuurkunde Alkmaar!

Mijn naam is Wouter Haenen (1978). Na het gymnasium in Alkmaar te hebben afgerond besloot ik Natuurkunde te gaan studeren aan de UvA, uit interesse voor het vak. Na het behalen van mijn Master ben ik in 2002 begonnen met lesgeven. Natuurkunde en Wiskunde en ANW op een school in Amsterdam. Het lesgeven beviel mij goed en zodoende sta ik inmiddels ruim 17 jaar voor de klas. De eerstegraads bevoegdheid behaalde ik enige jaren na mijn start in het onderwijs.Op mijn vorige school, de Europese School in Bergen, ontdekte ik de meerwaarde van kleinere klassen. De examenklassen daar hadden soms minder dan 10 leerlingen, wat de sfeer en aandacht in de klas duidelijk ten goede komt. In het huidige onderwijssysteem zijn  de klassen groot, vaak meer dan 30 leerlingen, dit komt vaak niet te goede van de studenten. Er is vaak geen tijd voor individuele aandacht.

Mede door deze ervaring besloot ik zelf een bijlesbureau op te starten en daarin te streven naar privé les of een mini-klas van 2 of 3 leerlingen.

Ik woon met mijn vrouw  in het  centrum van Alkmaar. Hier bevindt zich ook het klaslokaal van Bètabooster achterin onze tuin.

We hopen jullie te verwelkomen om jouw Bèta vaardigheden een Boost te geven.

Wouter Haenen